Contactgegevens

Naam: JD Electro Service
Tel: 06 307 400 50
Email:info@jd-electroservice.nl
Site: www.jd-electrosevice.nl


Hogedruk nevelinstallaties

Luchtbevochtiging speelt een belangrijke rol bij klimaatbeheersing. Met een luchtbevochtingssysteem wordt de gewenste luchtvochtigheid in een ruimte bereikt. Daarbij ontstaat een aangenamer klimaat.

In tijden van hitte hebben zowel dieren als gewassen last van hoge temperaturen. Hittestress is van invloed op het humeur en het gedrag van de dieren. De eetlust vermindert, waardoor de groei afneemt. En de eventuele melkproductie verminderd.

Werkingsprincipe watermist onder hogedruk

Doormiddel van een hogedrukunit wordt het aangevoerde water op een druk gebracht van maximaal 100 bar, de watermist wordt gecreŽerd d.m.v speciale nozzels. De watermist wordt zo goed als ogenblikkelijk opgenomen zonder toevoeging van extra energie. De lucht wordt adiabatisch gekoeld. Voor een volledige opname van de mist is een minimum traject van 1,5m nodig. Het koelend effect wordt versterkt door de fijnheid van de mist. Hoe kleiner de druppel, hoe groter het koelend effect. De druppel grote bij 100 bar is slechts 5 tot 10 micron

Hogedruk nevelinstallaties worden o.a toegepast in:

- Tuinbouw
- Veeteelt
- Pluimveesector
- Geur bestrijding
- Stofbestrijding

Het Easy Mist Systeem

JD Electro Service levert het Easy Mist Systeem. Dit systeem is makkelijk te installeren. En vraagt weinig onderhoud. De buizen zijn voor gefabriceerd. En kan eenvoudig in de fittingen geklikt worden. Hierbij is geen gereedschap voor nodig. Doormiddel van speciale haakjes kunnen de leidingen eenvoudig aan een staalkabel bevestigt worden.

De voordelen op een rijtje:

- Hoge kwaliteit RVS Buizen
- Totaal las vrij installatie. Geen lekkage meer van gelaste punten.
- Montage tijd wordt met 75% gereduceerd.
- Kleine druppel grote bij een druk tot 100 bar

JD-electroservice

JD-electroservice